ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Werktafels en Spoeltafels

 

De werktafels, kranen en voorspoeldouches van het merk Vogue kenmerken zich door de goede prijs kwaliteit verhouding. De tafels zijn leverbaar in vele uitvoeringen zowel vierkant, hoekmodel en rechte tafels vanaf 60cm tot 180cm. Zo zijn er werktafels met achteropstand, snijblad, en wandplanken te verkrijgen.

 

246 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

246 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Opklapbare werktafel

Extra afzetruimte nodig? Deze opklapbare werktafel zal een uitkomst zijn voor tijdelijke uitbreiding van uw afzet  en/of werkruimte in uw horecakeuken.  Ook ideaal voor catering op locatie.

Spoeltafels

Er zijn diverse RVS afwasbakken en spoeltafels van het merk Vogue in ons assortiment met de mogelijkheid van 1 of 2 spoelbakken met of zonder extra afzet ruimte.Voor deze spoeltafels vindt u bij ons ook verschillen kranen en voorspoeldouches.

Kranen en voorspoeldouches

Voorspoelen is het halve werk. 
Onze voorspoeldouches en kranen zijn geschikt voor 1 en  2gats montage.
De gewone kranen zijn in enkel, dubbel, ergonomisch en design modellen verkrijgbaar. 

Handen wasbakken

RVS en polycarbonaat handen wasbakken worden geleverd zonder kranen, als opbouw of inbouwmodel mogelijk. Ook hiervoor zijn de kranen los bij te bestellen.De wasbakken zijn zeer hygienisch, makkelijk schoon te houden en de polycarbonaat bakken zijn behandeld met @Sanitru een anti bacteriële coating. En ook doordat er geen hoekjes, randjes en ruwe delen aan zitten zullen bacteriën minder kans hebben.