ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Werkschoenen

Werkschoenen

Goede werkschoenen zijn uitermate belangrijk voor uw personeel. Horecaextra.nl levert werkschoenen geschikt voor horecakeukens maar ook voor medische instellingen als ziekenhuizen. Werkschoenen in de keuken moeten comfortabel zitten en zijn bedoeld om lang op te staan en te lopen. Daarnaast is het belangrijk dat uw medewerkers beschermd zijn.

 

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

19 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Klompen

Werkklompen staan bekend om het comfort en gemak. Daarnaast zijn de meeste klompen uitgerust met antislip zolen en zijn ze gemaakt van materiaal waar bacteriën geen kans hebben om aan de schoen te hechten. Vooral in de keuken is her erg belangrijk dat werkschoenen voorzien zijn met een veiligheidsneus.

Werkschoenen

Niet alleen voor in de keuken worden veiligheidsschoenen gebruikt. Maar ook op de werkvloer is het belangrijk dat uw personeel comfortabel en langdurig kan blijven staan of lopen. Werkenschoenen moeten aan een aantal eigenschappen voldoen. Zo moeten de schoenen een antislip profiel hebben en dienen ze waterdicht of waterafstotend te zijn.

Alle modellen zijn geschikt voor zowel dames als heren en zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met maat 48. Onze schoenen en klompen o.a. van Birkenstock , Crocs  en Lites zijn van hoge kwaliteit en makkelijk draagbaar.