ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Voedselbereiding

Iets wat bij koken hoort is groenten hakken, deeg kneden, fruit persen, vlees snijden, pureren, ijs draaien of crushen. Dit kan je allemaal handmatig doen maar dit zijn tijdrovende klusjes. Zo vindt u op Horecaextra.nl verschillende keukenmachines geschikt voor allerlei toepassingen in professionele grootkeukens maar ook voor u in de keuken thuis.

 

163 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

163 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Mixers en staafmixers

Een mixer is een keukenmachine met uiteenlopende functies en mogelijkheden. Je kan een mixer gebruiken om te kneden, kloppen of mixen. Horecaextra.nl biedt een ruimassortiment aan mixers en staafmixers.
Om te bepalen welke mixer u nodig heeft hangt af van waar je de mixer voor gaat gebruiken. U kunt namelijk kiezen voor een eenvoudige mixer met basismogelijkheden maar er bestaan ook mixers met extra functies. Heeft u vragen? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

 

Vleesmachines en groentesnijders

Naast mixers vindt u bij Horecaextra.nl groentesnijders, vleessnijmachines en overige keukenmachines van diverse A-merken als KitchenAid, Kenwood, Restoitalia, Buffalo, Santos en Caterlite. Alle horecamachines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurend gebruik en zijn eenvoudig schoon te maken.