ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Voedsel en GN bakken

Voedselbakken zijn essentieel bij het opslaan en het behouden van de kwaliteit van voedsel. Het assortiment bij Horecaextra.nl aan voorraadbakken varieert van gastronorm bakken van 18/0 rvs, melamine, polycarbonaat of polypropylene. 

801 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

801 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

 

18/0 rvs

Een breed assortiment aan rvs bakken zowel in standaardmodellen als geperforeerde uitvoeringen. Deze kunnen gebruikt worden voor onder andere koken, opslag, opwarmen of transport. We hebben rvs bakken gemaakt van 18/0 rvs dit houdt in dat de bakken bestaan uit 18 procent chroom en 0 procent nikkel. Dit zorgt voor een hoge corrosie bestendigheid en zijn vaatwasmachinebestendig.

 

Melamine

Bakken van melamine zijn sterk, licht van gewicht en onbreekbaar. Melamine is een materiaal dat vaak wordt gebruikt voor bakken of servies. Melamine is geschikt voor temperaturen van -20C tot +120C en zijn vaatmachinebestendig.

 

Polycarbonaat

Voorraadbakker van polycarbonaat zijn vrijwel onbreekbaar.  Polycarbonaat is een stevig, hard en helder transparant materiaal. Geschikt voor temperaturen van -40C tot +100C.

 

Polypropylene

Bakken van polypropylene zijn gemaakt van sterk materiaal compleet geleverd met luchtdichte deksels voor het langer vers houden van voedsel. Geschikt voor temperaturen van -40C tot 70C.

 

Bij Horecaextra.nl vindt u een ruim assortiment variërend van gastronorm bakken tot luchtdichte bakken en van voedseldozen- en containers tot conserveerpotten van merken zoals: Bourgeat, Kilner, Vogue, Araven, Kristallon, Rubbermaid, Thermo Future Box, Cambro, Klip It, Sistema en Gastronoble.