ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Table Top

Zoals elke horecaondernemer denkt u goed na over de presentatie van uw tafels, de ontvangst van de gasten en het zo aantrekkelijk maken van uw horecaonderneming. Niet alleen het eten is belangrijk maar de presentatie hoort hier ook bij.

342 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

342 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Peper en zoutvaatjes

Naast servies, bestek en glaswerk zijn er nog een aantal materialen belangrijk voor de presentatie van uw tafel. Zo zijn peper en zoutvaatjes onmisbaar voor het op smaak brengen van gerechten. Lees hieronder meer over dienbladen. 

Dienbladen

Zo vindt u bij Horecaextra.nl een breed assortiment aan dienbladen. Deze kunnen vooral praktisch en functioneel gebruikt worden maar u heeft ook keuze uit fraai vormgegeven dien- of serveerbladen. Met behulp van een dienblad kunt u makkelijk wijnglazen en warme borden serveren. Horecaextra.nl levert zowel kunststof dienbladen als dienbladen van polypropyleen. Dit zijn dienbladen die niet al te warm worden en krasvast voorzien van een anti-sliplaag.