ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Schoonmaakdoekjes

Hygiëne is erg belangrijk zowel in de keuken als op de werkvloer. Schoonmaakdoeken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Zo zijn er ook verschillende doeken voor verschillende toepassingen. Zo vindt u via HorecaExtra.nl een groot aanbod aan vaatdoeken, stofdoeken, vloerdweilen, microvezeldoeken maar ook schuursponzen.

Schoonmaakdoekjes en kleurcodering

Om de schoonmaakdoekjes te onderscheiden voor bepaalde toepassingen kunt u ervoor kiezen ook door middel van een kleurcodering te gaan werken. Zo heeft u voor elke ruimte een doekje van een bepaalde kleur om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan. Daarnaast hebben we speciale vloerdweilen, deze zijn gemaakt van katoen en nemen hierdoor eenvoudig vocht op.

Schuursponzen

Hardnekkig vuil en ingebrand vet kunt u makkelijk verwijderen door middel van een schuurspons. In ons assortiment vindt u schuursponzen die ideaal zijn voor intensief gebruik. Zo vindt u in ons assortiment verschillende soorten schuursponzen voor keukengerei, grillplaten en pannen. 

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

31 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren