ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Schoonmaakartikelen

Een uitgebreid assortiment van schoonmaakapparatuur en schoonmaakartikelen om ruimtes als cafés, restaurants of hotels smetteloos en schoon te houden. Alles wat u nodig heeft wat te maken heeft met hygiëne vindt u bij Horecaextra.nl.

 

259 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

259 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Interieur doekjes

Afneemdoekjes en microfiber doekjes zeer geschikt voor het reinigen van uw interieur.  Gemaakt van uitstekende kwaliteit, stevigheid en absorptiecapaciteit. 
Voor grill apparatuur bieden we verschillende reinigingssystemen. Door het gebruik van borstels en krabbers kunt u makkelijk voedselresten, aangebrande plekken of vet afschrapen. De grillsteen kan gebruikt worden om het voorkomen van het aankoeken van oud vet.

 

Schoonmaakwagens

Schoonmaakwagens kunnen handig zijn wanneer grote ruimtes schoongemaakt moeten worden. Alle schoonmaakmiddelen kunnen bewaard worden op de schoonmaakwagen zodat u de schoonmaakmiddelen makkelijk en binnen handbereik heeft. De schoonmaakwagens zijn gemaakt van plastic en hebben zwenkwielen waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn.