ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Rekken en Serveerwagens

Voorraadrekken

Ben u opzoek naar een multifunctioneel opbergrek, voorraadrek en displayrek om bijvoorbeeld uw keukenbenodigdheden, pannen, voedingsmiddelen of voorraden op te bergen? Bij Horecaextra.nl vindt u een ruim assortiment voorraadrekken in verschillende afmetingen en formaten.De standaard voorraadrekken zijn verkrijgbaar in 4 breedtes en 2 dieptes en hebben een hoogte van 183 cm. De schappen in de voorraadrekken zijn in hoogte verstelbaar. Deze zijn eenvoudig te monteren waar geen gereedschap aan te pas komt.

 

172 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

172 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Modulaire rekken

Kiest u liever voor een op maat gemaakt rek of kunt u geen voorraadrek vinden naar uw wensen en specificaties, bouw uw eigen rek met onderdelen uit ons assortiment.
U dient voor de samenstelling van uw rek een set staanders te bestellen naar gewenste hoogte en vervolgens kiest u het gewenst aantal schappen. Door middel van verbindingshaken kun u complete- en/of modulaire voorraadrekken met elkaar verbinden.

 

Wandplanken

Wandplanken zijn ideaal voor het opbergen van keukenmateriaal zoals pannen. Horecaextra.nl biedt wandplanken van het merk Vogue, deze zijn gemaakt van verchroomd staal of rvs. Ze kunnen in verschillende breedtes geleverd worden.  De wandplanken zijn eenvoudig te reinigen en worden compleet geleverd met montage materiaal.

 

Serveer- en regaalwagens

Horecaextra.nl levert serveerwagens voorzien van een handige voetrem zodat u makkelijk de wagen op positie kunt zetten. De ideale oplossing voor uw horecagelegenheid om makkelijk servies of voedingsmiddelen te vervoeren. Naast serveerwagens leveren we ook regaalwagens van 7 etages tot regaalwagens met 20 etages. Zo hebben we voor restaurants, hotels of andere horecakeuken een passende regaalwagen die gebruikt kan worden voor het vervoeren van voedselwaren.