ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Porselein

Horeca porselein

Porselein servies wordt vaak gebruikt in horeca gelegenheden. Porselein servies is duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Zeer stevig en bestand tegen hoge temperaturen.

911 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

911 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Athena Hotelware

Wit servies speciaal voor gebruik in hotels. Athena Hotelware is splinterbestendig. Door de duurzame glazuurlaag is het servies van Athena Hotelware oven-, magnetron-, en vaatwasmachinebestendig. Lees hieronder meer over ons porselein.

Olympia

Horeca porselein met een lange levensduur. Stapelbaar en extra versterkt door de gerolde kanten. Porselein van Olympia is oven, magnetron, vriezer en vaatwasmachinebestendig.

 

Churchill Whiteware

De producten van Churchill worden op een speciale manier ontwikkeld. Tijdens het bakproces wordt het servies twee dagen lang op hoog temperatuur gebakken. Dit zorgt ervoor dat het product sterk en zijn lange levensduur behoud. Door een glazuurlaag die wordt aangebracht voorkomt het krassen en slijtage.

 

Kristallon melamine servies

Het merk Kristallon maakt servies van melamine. Producten van melamine zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat warmte goed wordt vastgehouden. Melamine is praktisch onbreekbaar, hitte- en vaatwasmachinebestendig.