ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Patisserie

In ons assortiment van patisserie / bakbenodigdheden vindt u de geschikte producten voor elk horecagelegenheid. Bij ons kunt u terecht voor bakkwasten, deegrollers en spuitmondensets tot verschillende bakvormen in alle vormen en maten.

 

311 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

311 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Bakgerei

In het uitgebreide assortiment bakgerei zijn hoogwaardige artikelen te vinden die zowel voor de professionele bakker in de horeca als hobbyist onmisbaar zijn. U vindt handige spuitmondjes gemaakt van rvs of polycarbonaat in verschillende groottes met bijpassende spuitzakken. Deze komen in zowel herbruikbaar als spuitzakken die na gebruik weggegooid kunnen worden. 

 

Bakvormen

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan bakvormen in vele soorten maten en gemaakt van verschillende materialen. Ben u op zoek naar een taartvorm, quiche-vorm of een bakplaat voor muffins? Op Horecaextra.nl vindt u verschillende maten maar ook met of zonder antikleef laag. De antikleef laag zorgt ervoor dat invetten van de bakvorm niet nodig is waardoor de inhoud van de bakvorm eenvoudig loslaat.