ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Pannen

Horecaextra.nl biedt een ruim assortiment aan pannen. Geschikt voor huishoudelijk gebruik maar ook als u op zoek bent naar professionele pannen voor in uw horecaonderneming. Zo vindt u in ons assortiment aluminiumpannen, rvs-pannen, gietijzeren pannen en pannen met een antiaanbaklaag. We hebben voor elke warmtebron een geschikte pan. Aluminium pannen, steelpannen, kookpannen en grote pannen met deksels zijn licht in gewicht, sterk, robuust en geschikt voor intensief gebruik. Let op bij elke pan dient de deksel los besteld te worden. Onder aan de pagina staan diverse mogelijkheden.

359 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

359 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Rvs-pannen

Zwaar rvs van professionele kwaliteit. Rvs pannen zijn eenvoudig te reinigen en bestand tegen hoge temperaturen. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.

Triwall Heavy Duty pannen

Deze pannen van Vogue bestaan uit drie lagen. Er zit een thermisch aluminium laag tussen de twee rvs lagen. Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie.

Gietijzeren pannen

Bestand tegen hoge temperaturen, houdt warmte zeer lang vast en zorgt voor gelijkmatige verhitting.

Wel of geen anti-aanbaklaag?

Naast het materiaal van de pannen kunt u ook een keuze maken of u kiest voor een pan met een antiaanbaklaag of zonder antiaanbaklaag. Een pan met een antiaanbaklaag is geschikt voor het bakken zonder boter of olie. Daarnaast zorgt de antiaanbaklaag ervoor dat bijvoorbeeld producten als vis, ei, groente of pannenkoeken naar aan de pan blijven kleven. Pannen zonder antiaanbaklaag zijn beter bestand tegen hoge temperaturen en hebben een langere levensduur. Wanneer u vlees of gevogelte bakt in een pan zonder antiaanbaklaag zorgt dat voor een krokante laag.

Overige keukengerei

Naast pannen vindt u in ons assortiment ook bakplaten, braadsledes, pizza pannen en toebehoren en schalen.