ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Menumappen en borden

De menukaart is van belang voor alle horecagelegenheden. Zo kunt u uw meukaart op verschillende manieren presenteren. Zo vindt u bij Horecaextra.nl houders in verschillende vormen en maten. Deze zijn gemaakt van verschillende materialen die passen bij uw inrichting.

140 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

140 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Krijtborden

Krijtborden zijn ideaal om te gebruiken op de tafel of op de bar om uw specialiteiten te presenteren. Bij Horecaextra.nl vindt u een groot assortiment aan krijtborden in talloze vormen en maten. Ook verkrijgbaar als stoepbord om de aandacht te trekken van gasten. Lees hieronder meer over stiften.

Verschil van stiften

Wisbare en weerbestendige stiften zijn geschikt voor alle borden. Wat is het verschil tussen wisbare stiften en weerbestendige stiften? Bij weerbestendige stiften heeft u een speciale cleaner nodig om deze stift te verwijderen. Omdat deze weerbestendig is kunnen deze stiften gebruikt worden op stoepborden zonder dat de tekst zal vervagen.  

 

Bekijk vrijblijvend ons assortiment. Heeft u vragen neem dan contact met ons op voor meer informatie.