ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Linnen

Horeca tafellinnen

Een groot assortiment aan tafelkleden en linnen voor een professionele uitstraling van uw horeca gelegenheid. Tafelkleden geven uw café, restaurant of hotel een geheel andere sfeer. Op Horecaextra.nl vindt u tafelkleden- en linnen in verschillende maten, kleuren of bedrukkingen zodat het altijd matcht met de rest van uw inrichting.

144 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

144 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

PVC of linnen

Tafelkleden van pvc zijn geschikt voor zowel binnen als buitengebruik. Ze zijn makkelijk afneembaar en hoeven niet gestreken te worden. Pvc-tafelkleden laten geen vochtdoor en bevatten een synthetische vilt laag aan de onderkant om het tafeloppervlak beter te beschermen.

 

Polyester  of katoen

Gaat u toch voor elegant? Dan kunt u kiezen voor tafellinnen gemaakt van polyester of katoen. Eenvoudig verwijderen van vlekken zelfs bij lage temperaturen. Daarnaast zijn onze tafellinnen kleurvast en krimpvrij. Om uw tafel af te maken vindt u ook bijpassende servetten.

 

Tafelrokken

Voor een nette afwerking van uw buffettafel of statafel. Leverbaar in verschillende maten en kleuren.