ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Koeltechniek

 

Horecaextra.nl levert koelkasten en vrieskisten voor horecakeukens in diverse maten en uitvoeringen. Onze koelkasten en vrieskisten zijn van het bekende merk Polar Refrigeration en zijn uitermate functioneel en geschikt voor intensief gebruik.
Vraag ons om een offerte bij aanschaf van 2 of meerdere koelingen / vriezers van Polar.

Polar Refrigeration

Ben u op zoek naar professionele koel- en vriesapparatuur? Polar Refrigeration is kwalitatief sterk en wordt tegen een scherpe prijs aangeboden. Voor een goede prijs en kwaliteitverhouding heeft u betaalbare en professionele koel- en vriesapparatuur voor uw horecakeuken. Op alle koel- en vriesapparaten zitten 2 jaar fabrieksgarantie. Lees hieronder meer over koeltechniek.

208 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

208 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

 

 Van gekoelde werkbanken tot vriezers

Zo vindt u in ons assortiment gekoelde werkbanken, GN opzet koelvitrines, IJsblokjesmachines, vriezers, vrieskisten en saladettes/pizzacounters.
Bekijk vrijblijvend het assortiment van Horecaextra.nl. Voor een persoonlijk advies kunt u contact met ons opnemen.
Polar is inmiddels een grote speler aan het geworden in de markt van professionele koel- en vriesapparatuur, gekoelde werkbanken, displaykoelingen, ijsblokjesmachines, wijnkoelkasten en barkoelingen.

24 maanden fabrieksgarantie

Met zijn betaalbare prijsstelling, zijn kwaliteit en daarbij zijn 24 maanden fabrieksgarantie is het merk polar een aantrekkelijke investering voor horeca, instellingen, scholen en bedrijven.
De producten van Polar zijn mooi uitgevoerd en hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij kunnen uw Polar koeling leveren binnen 1-2 werkdagen, mits op voorraad.
Wilt u persoonlijk advies over de te bestellen Polarkoeling, dan kunt u ook daarvoor bij HorecaExtra terecht.
Kortom betaalbare professionele koelingen en vriezers van goede kwaliteit met een modern design.

Koelingen en/of vriezers met korting

Staat u voor de aanschaf van één of meerdere koelingen en/of vriezers van het merk Polar, vraag ons om een scherpe aanbieding met extra korting.
Mail naar info@horecaExtra.nl of bel ons: 072-2100190