ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

    1. Insectengordijn
    2. Insectenverdelgers
Fabrikant
  1. Buffalo
  2. Eazyzap
  3. Gastronoble

Insectenverdelgers

Horecaextra.nl biedt verschillende hoogwaardige insectenverdelgers die geschikt zijn om aan het plafond gemonteerd te worden en als vrijstaand te gebruiken.

Rvs en aluminium insectenverdelgers

Hoogwaardige insectenverdelgers gemaakt van geborsteld rvs. Hebben een bereik van 30m2 tot 150m2.  De insecten worden aangetrokken door de sterke UV-lampen en worden vervolgens geëlektrocuteerd en opgevangen in een uitneembare opvangbak. Lees hieronder meer over insectenverdelgers.

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Ben u op zoek naar een energiezuinige insectenverdelger? Dan kunt u kiezen voor een duurzame aluminium insectenverdeler, deze wordt geleverd met energiezuinige lampen met een gemiddelde levensduur van 8000 branduren.

 

Hangende insectenval

Naast insectenverdelgers kunt u ook gebruikmaken van een insectenval. Deze zijn voorzien van kleefplaten. Doormiddel van een ophangketting kan deze opgehangen worden aan het plafond of muren.

 

Insectengordijn

Met een insectengordijn zorgt u ervoor dat warme lucht in uw keuken of woning wordt geventileerd, maar houdt ondertussen alle insecten gemakkelijk buiten.