ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Papier dispenser

 

Optimale hygiëne binnen uw horecaonderneming is erg belangrijk. Ruimtes als toiletten, personeel ruimtes, keuken, maar ook toonbanken en tafels. Onhygiënische plekken kunnen zorgen voor infecties. Daarom is het belangrijk dat gasten en personeel in alle ruimtes hun handen kunnen wassen. Als het om handhygiëne gaat vindt u bij HorecaExtra.nl een ruim assortiment aan dispensers, papieren handdoekjes, keukenrollen en toiletrollen. Om de juiste keuze te maken hebben we een aantal producten op een rij gezet.

Jantex, Lotus en Tork navullingen

Na het wassen van de handen moet uw personeel en gasten hun handen altijd kunnen drogen. Handdoekdispensers zijn geschikt voor dagelijks en constant gebruik en worden vaak toegepast in hotels en restaurants. U kunt kiezen uit papieren handdoeken of handdoeken van textiel. Papieren handdoeken zijn hygiënischer, na gebruik kunnen uw gasten de papieren handdoeken weggooien. We bieden van verschillende merken als Jantex, Lotus en Tork navullingen aan zodat u deze makkelijk en eenvoudig bij ons kunt bestellen.

Papierdispensers

In ons assortiment vindt u handdoekendispensers in verschillende maten. Daarnaast kunt u kiezen uit rvs- of kunststof dispensers. Het voordeel van papierdispensers met een rvs-behuizing is dat deze makkelijk schoon te maken zijn.

Zeepdispensers en hygiënische rollen

In keukens wordt vaak gemorst, het is handig voor uw personeel dat er altijd een handdoekendispenser aan de muur hangt wanneer handdoeken snel binnen bereik moeten zijn. Het wassen van handen is een van de belangrijkste preventiemaatregelen die u kunt treffen wanneer het gaat om het bereiden van voedsel. Zeepdispensers en hygiënische rollen zorgen ervoor dat de handen van uw horecamedewerkers eenvoudig gewassen kunnen worden. 

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren