ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Hygiene

In elke horecaonderneming zullen veel van uw gasten zullen gebruik gaan maken van het toilet. Daarom is het belangrijk dat in uw toilet alle benodigde toiletartikelen voorhanden zijn. Denk hierbij aan toiletrollen, toiletroldispensers, zeepdispensers en zeep, toiletborstels, handendrogers en sanibins.

Toiletborstels
Niet alleen handhygiëne is belangrijk maar denk ook aan de inrichting van het toilet en aan de benodigde toiletartikelen zoals een toiletborstel. Via HorecaExtra.nl kunt u kiezen uit toiletborstels met houder van kunststof of rvs. Zo hebben we voor elke toiletinrichting bijpassende toiletartikelen.

Toiletpapier, Jumbo toiletrollen
Toiletten in horecabedrijven worden regelmatig door gasten bezocht daarom is het van belang dat er altijd toiletpapier aanwezig is. Gebruik bijvoorbeeld Jumbo toiletrollen voor drukbezochte toiletruimtes. Zo heeft u veel capaciteit en weinig onderhoud. Wanneer uw vullingen op zijn kunt u eenvoudig navullingen bestellen van Lotus en Jantex.
 

94 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

94 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren