ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Hotel producten

Ben u op zoek naar hoogwaardige hotel benodigdheden en hotel producten en wilt u uw gasten extra services aanbieden in en rondom het hotel, die zorgen voor een comfortabel verblijf? Bij Horecaextra.nl vindt u een breed assortiment hotel producten van toiletartikelen tot luxueuze handdoeken en badjassen.  

85 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

85 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Toiletartikelen

Naast verschillende toiletartikelen zoals shampoo, douchegel en bodylotion levert Horecaextra.nl ook koffer standaards en lobby trolleys. Een trolley kan gebruikt worden om de gemakken van het personeel te dienen en u kunt uw gasten een extra service aanbieden. Lees hieronder meer over hotel producten.

Afzetpalen, doeken  en koorden

Afzetpalen en afzetdoeken zijn praktisch maar kunnen ook bijdragen aan de chique uitstraling van uw hotel. Zo kunnen afzetdoeken gebruikt worden om bijvoorbeeld terrassen of ruimtes af te bakenen. Daarnaast biedt Horecaextra.nl een gevarieerd aanbod aan afzetpalen van het merk Bolero. Alle afzetpalen zijn gemaakt van chroom of rvs en hebben verzwaarde voeten dat zorgt voor stabiliteit. U heeft keuze uit koorden of trekbanden om een looproute aan te duiden voor uw gasten.

Hotelkluis en minibar 

Een hotelkluis is onmisbaar voor uw gasten, wij hebben twee soorten hotelkluizen in ons assortiment, alsook een sleutelsafe. Ook de minibar mag niet ontbreken op de moderne hotelkamer. Deels omzet verhogend voor u als hotelier en deels als service voor uw gasten.