ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Glaswerk

Als horecaonderneming weet u hoe belangrijk glaswerk is. Het is van groot belang dat u uw glaswerk met uiterste zorg kiest. Op Horecaextra.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan glaswerk dat past bij de stijl van uw horecaonderneming. Het is van groot belang dat glaswerk samen met het serviesgoed, bestek, tafellinnen en de overige materialen voor uw tafelpresentatie in dezelfde stijl wordt neergezet. Bent u opzoek naar glaswerk voor uw horecagelegenheid? Horecaextra.nl biedt een ruim assortiment aan glaswerk van Olympia. Olympia maakt tijdloze glaswerken, ideaal voor elke bar of restaurant. Glaswerk van Olympia is geschikt voor dagelijks gebruik. Lees hieronder meer over glaswerk.

86 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

86 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

 

Olympia

Deze hoogwaardige glazen zijn perfect gemaakt voor de horeca. De glazen van Olympia zijn gemaakt van loodvrij kristal. Door de helderheid en sterkte van de glazen zijn ze vaatwasmachinebestendig en gaan ze langdurig mee.

 

Wijnglazen en karaffen

U heeft keuze uit verschillende stijlen en designs om uw witte, rode of bruisende wijnen in de bijpassende glazen te kunnen serveren voor een betere smaak. Zo kunt u kiezen voor een opvallend of stijlvol design. Voor water en sappen hebben wij diverse glzaen karaffen.

 

Naast ons glaswerk assortiment vindt u op onze website een groot aanbod aan porselein voor uw horecaonderneming.