ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

EHBO en display signs

De veiligheid van werknemers en gasten binnen- of buiten uw horecagelegenheid is zeer belangrijk. Zorg voor een EHBO doos en brandwonden set om zo snel mogelijk eerste hulp te kunnen verlenen.

38 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

38 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Voldoen aan HACCP vereisten

In de horeca dient uw EHBO-koffer te moeten voldoen aan de HACCP vereisten. Dit zijn regels die te maken hebben met hygiëne en voedselveiligheid. Zo bevat een EHBO-koffer in de horeca blauwe detecteerbare pleisters. Deze zijn water, olie en vet bestendig. Daarnaast zijn ze op veiligheid scans en metaaldetectoren makkelijk te zien wanneer deze bijvoorbeeld in het voedsel zijn gevallen. Lees hieronder meer over EHBO en display borden

Eerste hulp

Het is van belang dat u bent voorbereid als er iets mis gaat in de keuken. Zo vindt u in assortiment onmisbare artikelen tot brandveiligheid, zoals blusdekens en foliedekens. Zorg ervoor dat er altijd een brandwonden set aanwezig is.  Onze sets bevatten een selectie van gels, blauwe pleisters en verband. Zo kunt u snel eerste hulp aanbieden bij lichte tot ernstige brandwonden.

LED Displayborden

Val op met led displayborden zijn licht in gewicht en zijn eenvoudig op te hangen aan de muur of voor het raam. Laat uw gasten weten dat u bent geopend door gebruik te maken van een led display open/closed.