ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Drankenservice

Bij Horecaextra.nl vindt u een ruim assortiment aan artikelen om warme dranken perfect te serveren. Wij hebben voor elke horecagelegenheid een geschikte serveeroplossing. Zo biedt Horecaextra.nl een ruime keuzemogelijkheid thee- en koffiepotten, maar ook isoleer- en pompkannen en drankdispensers voor uw café, restaurant, hotel of gewoon bij u thuis.

124 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

124 item(s)

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Thee- en koffiepotten

Horecaextra.nl levert thee-en koffiepotten van merken Olympia, Forlife, Mermaid en Churchill. De thee- en koffiepotten van Olympia zijn gemaakt van hoogglanzend gepolijst rvs. Deze hebben een samenstelling van 18/8 of 18/10. Alle thee-en koffiepotten zijn voorzien van hittebestendige handgrepen. Naast RVS levert Olympia en Churchill ook thee- en koffiepotten gemaakt van porselein. Porselein is stevig, duurzaam en hittebestendig.

Isoleer- en pompkannen

Voor horecagelegenheden als hotels waar grote hoeveelheden thee- en koffie geserveerd wordt tijdens ontbijt- of lunchbuffet biedt Horecaextra.nl stijlvolle isoleer- en pompkannen. Isoleer- en pompkannen zijn geschikt voor het op temperatuur houden van koude of warme dranken. 

Drankendispensers

Drankendispensers zijn geschikt voor op een buffettafel bij hotels en restaurants. Met een drankendispenser kunt u makkelijk warme dranken als thee en koffie uitschenken, maar ook koude dranken zoals sap. Drankdispensers komen met simpele tapkranen en zijn door hun rvs-behuizing makkelijk te reinigen.