ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Tafelkleden

Horecaondernemingen kunnen kiezen voor linnen tafelkleden of voor wegwerp tafelkleden. Het voordeel van wegwerp tafelkleden is dat u bespaart op was kosten, het maakt het dekken van tafel makkelijker en het is praktisch en hygiënisch..

Wegwerp tafelkleden van Duni en Lotus

Zo vindt u via Horecaextra.nl een ruim assortiment aan verschillende soorten wegwerp tafelkleden, die in meerdere kleuren leverbaar zijn. Via Horecaextra.nl vindt u wegwerp tafelkleden van Duni en Lotus die de voordelen hebben van papier maar die aanvoelen als een luxe stof. Sommige wegwerp tafelkleden hebben een speciale coating om uw tafels te beschermen.

Tafelkleden van PVC

Naast wegwerp tafelkleden vindt u in het assortiment van Horecaextra.nl ook tafelkleden van PVC. Deze zijn ideaal voor binnen en buitengebruik. PVC tafelkleden zijn duurzaam en waterafstotend, ze hoeven hierdoor niet gewassen of gestreken te worden.

Placemats

Naast wegwerp tafelkleden vindt u in ons assortiment ook een ruim aanbod aan disposable placemats. Disposable placemats zijn ideaal voor restaurants en zorgen ervoor dat uw tafels er netjes uitzien. De placemats kunnen na gebruik worden weggegooid.

 

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren