ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Papieren zakken

Papieren zakken

In Nederland worden jaarlijks zo’n 3 miljard tasjes gebruikt, deze belanden in de afvalbak of wordt zwerfafval. Vanaf 1 januari 2016 zijn plastic tassen niet meer toegestaan. Het doel is om zwerfvuil tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen. Plastic wordt gemaakt van olie en gas en wordt door middel van een chemisch proces gemaakt. Het verbod geldt voor alle winkeliers en horecagelegenheden, ook voor afhaalbedrijven.

Papieren draagtassen

Om het toch voor uw klanten eenvoudig te maken en ervoor te zorgen dat uw afhaalmaaltijd of andere aankopen makkelijk mee te nemen is, kunt u kiezen voor papieren draagtassen. Via Horecaextra.nl vindt u draagtassen in verschillende maten, zo hebben we voor ieder product geschikte papieren draagtassen die u gratis kunt meegeven aan klanten.

Gerecycled kraftpapier

Voor het belang van het milieu zijn alle papieren draagtassen die u in ons assortiment vindt gemaakt van gerecycled bruin kraftpapier, dat voor 98 procent bestaat uit huishoudelijk papierafval. De papieren draagtassen zijn voorzien van stevige handgrepen.

Luxe uitstraling

Papieren draagtassen hebben een luxe uitstraling en zijn zeer sterk, ze zijn gemaakt van gerecycled of composteerbaar materiaal en daarnaast zijn papieren draagtassen goedkoop en duurzaam. Uiteraard ook te gebruiken voor allerlei andere aankopen, zoals cadeau artikelen en kleding.

 

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren