ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Disposables

Disposables zijn onmisbaar voor in de horeca. Deze producten zijn ontworpen voor eenmalig gebruik en worden vervolgens gerecycled of vernietigd. Door het gebruik van disposables vermindert u het risico op besmettingen en het wordt steeds belangrijker dat we gebruik maken van milieuvriendelijke producten. Een groot aantal verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal of zijn composteerbaar. Dit houdt in dat deze producten zeer milieuvriendelijk zijn en binnen 90 dagen vergaan. 

230 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

230 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Voedsel etiketten

Een breed assortiment aan HACCP-voedsel etiketten- en stickers. Geschikt voor verschillende oppervlaktes.
-       Lage temperatuur stickers: voorzien voor een sterke kleeflaag. Ideaal om vorst te weerstaan. Geschikt voor vriezers.
-       Oplosbare stickers: volledig oplosbaar in water binnen 30 seconden.
-       Afneembare stickers: eenvoudig te verwijderen, zonder lijmresten achter te laten.

Vershoud folie, aluminiumfolie en bakpapier

Horecaextra.nl biedt ruim assortiment aan vershoud folie, aluminiumfolie en bakpapier van merken als Matfer en Vogue. Verhoudfolie en aluminiumfolie zijn geschikt om uw voedsel vers te houden door het af te dekken. 

Wegwerpbekers en verpakkingen

Kiest u voor disposable beker dan kunt u het beste kiezen voor afbreekbare, recyclebare en goed isolerende bekers geschikt voor gasten graag hun koffie of thee to go nemen. Voor het belang van het milieu, levert Horecaextra.nl een breed assortiment aan eco-vriendelijke verpakkingen. Een groot aantal verpakkingen in ons assortiment zijn gemaakt van recyclebaar of composteerbaar materiaal. Deze producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.