ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Buffet

Een goede presentatie van uw buffet begint bij goede buffetbenodigdheden. Naast de presentatie van het buffet is gebruiksgemak, het warm houden van voedsel en opslagruimte erg belangrijk. Bij Horecaextra.nl vindt u een ruim assortiment aan buffetbenodigdheden als presenteermanden, -bladen en –schalen, warmhoudplaten, etagères, dispensers maar ook tafelrokken om uw buffettafel mooi aan te kleden.

229 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

229 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Chafing dishes en brandpasta

Een chafing dish wordt door horeca en catering het meest gebruikt. Een Chafing dish zorgt er namelijk voor dat het voedsel op temperatuur blijft. Horecaextra.nl biedt een ruim assortiment aan chafing dishes in verschillende formaten. U heeft keuze uit elektrische chafing dishes of chafing dishes waar brandpasta wordt gebruikt. Een elektrische chafing dish kunnen op verschillende temperaturen ingesteld worden. Lees hieronder meer over buffetbenodigdheden.

Presentatie materialen

Presentatie van uw buffet is erg belangrijk. Horecaextra.nl biedt verschillende presenteerschalen, -bladen en –manden geschikt om uw voedsel te presenteren.

Buffettafels

Naast de presentatie van uw voedsel is de aankleding van uw buffettafel erg belangrijk. Wij bieden tafelrokken in verschillende kleuren zodat u uw buffettafels feestelijk kunt bekleden en geschikt is voor elke ruimte. Onze tafelrokken zijn gemaakt van gemakkelijk wasbaar materiaal en makkelijk te bevestigen met zelfklevend klittenband of kunststof clips.