ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Barbenodigdheden

Om de perfecte drankjes te kunnen serveren heeft u een aantal barbenodigdheden nodig. Dit zorgt er niet alleen voor dat u op een professionele manier uw dranken kunt serveren. Dit zorgt voor gemak voor het personeel waardoor u uw gasten snel en professioneel kan bedienen. Zo vindt u bij Horecaextra.nl een groot assortiment aan barbenodigdheden voor het inrichten van uw professionele horecagelegenheid. 

237 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

237 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Reiniging

Een spoelborstel zorgt ervoor dat glazen eenvoudig en snel gereinigd kunnen worden. U heeft keuze uit verschillende barmatten of lekroosters die lucht door de glazen laat circuleren waardoor glazen sneller drogen. Glazenrekken zorgen voor het veilig en hygiënisch opbergen van bijvoorbeeld wijnglazen. Lees hieronder meer over barbenodigdheden.

Schenken en afsluiten

Dankzij handige schenktuiten hoeft u niet bang te zijn om te morsen. Schenktuiten kunnen in verschillende maten geleverd worden zodat ze op elk willekeurige fles passen. Naast schenktuiten bieden we ook doseerapparaten aan, deze kunnen makkelijk gebruikt worden bij het mixen van dranken of als u een precieze hoeveelheid nodig heeft, 

Presentatie

Met een cocktailshaker kun je makkelijk en eenvoudig een drankje naar wens mixen. Naast cocktailshakers vindt u bij Horecaextra.nl ook handige accessoires voor de presentatie van uw cocktail.