ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Pannenkoeken/Wafelmaker

Naast bakplaten om vis, vlees, groenten en snacks te bereiden zijn er ook pannenkoekenbakplaten. Door middel van een pannenkoekenbakplaat kunt u eenvoudig pannenkoeken en crêpes maken. De kunst is om het beslag zo egaal mogelijk te verdelen over de bakplaat. Hierbij kunt u gebruik maken van een beslagverdeler. De bakplaten zijn gemaakt van gietijzer, dit zorgt voor een juiste en constante warmteverdeling. Daarnaast zorgt het ervoor dat de pannenkoek niet of nauwelijks verbrand.

Pannenkoeken bakplaat of Crepemaker

De behuizing van een pannenkoeken bakplaat of crêpemaker is gemaakt van RVS. Dit zorgt ervoor dat het apparaat makkelijk is schoon te maken. De bakplaten hebben een doorsnee van 30 tot 40 cm waardoor u perfecte pannenkoeken en crêpes kunt maken.

Wafelmaker

Naast pannenkoekenbakplaten zijn er ook wafelmakers. Ideaal voor op braderieën, markten of op feesten en partijen.
Een wafelmaker is een contactgrill speciaal gemaakt voor wafels. Horecaextra.nl biedt verschillende wafelmakers. Zo kunt u een keuze maken uit ronde, hartvormige of vierkante platen zoals de bekende wafels uit Luik. De wafelmakers in ons assortiment hebben platen van gietijzer met antikleef lagen zodat de wafels snel loskomen en de platen eenvoudig te reinigen zijn. 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren