ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Bakplaten

Een bakplaat kan voor veel doeleinden gebruikt worden in iedere professionele keuken. U kunt een bakplaat gebruiken voor het makkelijk bakken en braden van vlees, vis, groenten en snacks zoals hamburgers, biefstuk en saté.

Bakplaten glad of geribbeld

Bakplaten komen voor in verschillende soorten en maten. Het oppervlak van een bakplaat is vaak groter dan van een pan zodat u meerdere gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. Naast de grootte van de bakplaat kunt u ook kiezen voor een bakplaat met een geribbeld of een glad gedeelte. Het voordeel van een horeca bakplaat met een glad gedeelte is dat u ook bijvoorbeeld eieren kunt bakken. De gegroefde plaat is ideaal om vlees te grillen en dus als grillplaat te gebruiken.

Buffalo en GastroM

Horecaextra.nl biedt een ruim assortiment aan bakplaten in verschillende formaten, bakplaten van verschillende materialen. U heeft keuze uit staande of tafelmodellen en daarnaast kunt u kiezen voor een bakplaat op gas of elektriciteit. De merken die wij voeren zijn Buffalo en GastroM.

Gas of elektriciteit?

U kunt kiezen voor een elektrische bakplaat of een bakplaat op gas. Voor de gasbakplaten bestaat er een mogelijkheid van propaaninspuiters, vraag naar de mogelijkheden. De functionaliteiten is voor beide apparaten hetzelfde. Het voordeel van een gas bakplaat, is dat zij geschikt zijn voor evenementen en feesten waar geen elektriciteit voor nodig is. U kunt de bakplaat eenvoudig plaatsen op iedere locatie.

 

33 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

33 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren