ALLES voor uw HORECA KEUKEN, RESTAURANT, CATERINGBEDRIJF... • direct leverbaar • bel ons op 072-2100190boven € 250 geen verzendkosten

Top

Afvalbeheer

Afvalbakken, pedaalemmers en containers

Bent u op zoek naar een afvalbak voor uw horecagelegenheid? Op Horecaextra.nl vindt u een ruim assortiment aan hoogwaardige afvalbakken, pedaalemmers en containers in verschillende kleuren en maten. Bij ons vindt u afvalbakken van merken zoals: Bolero, Brabantia, Curver, Jantex, Numantic International, Rubbermaid, Scot Young, Vogue en Gastronoble Food Service Equipment. Horecaextra.nl levert afvalbakken die geschikt zijn voor binnen of buiten gebruik. Zo vindt u bij ons ook staande of wandasbakken, pedaalemmers voor in het toilet maar ook afvalbakken voor in horecakeukens met hygiënische pedaal bediening en luchtdichte deksels ter voorkoming van geuren.

154 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

154 item(s)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren

Functies

We hebben afvalbakken die gemaakt zijn van materialen als kunststof, RVS of staal die voor verschillende functies dienen. Zo kunt u kiezen voor een vuurbestendige afval- en asbak. Deze hebben een stalen constructie en zijn brandwerend.

Asbakken en wandasbakken

Naast afvalbakken en pedaalemmer vindt u in ons assortiment ook verschillende soorten asbakken zoals: papierbak met asbak, staande- of wandasbakken of lobby afvalbakken. Voor elke horecagelegenheid hebben wij een oplossing voor uw afvalbeheer.

Kies de juiste afvalzakken

Wanneer u een keuze heeft kunnen maken is het ook belangrijk dat u de juiste accessoires gebruikt. Let bij het uitzoeken van afvalzakken op het aantal liters en de vorm van uw prullenbak. Horecaextra.nl levert afvalbakken in verschillende soorten designs, maten en kleuren. Heeft u nog vragen neem contact met ons op via e-mail of bel 072-2100190.